Samsung atacă din nou Microsoft, un oficial al său compară Windows 8 cu Vista

1.187 ori
<b>Samsung atacă din nou Microsoft, un oficial al său compară Windows 8 cu Vista</b>Microsoft a avut probleme cu parteneri precum Acer, atunci când a lansat tableta Surface, partenerii săi hardware simțindu-se amenintati și neglijați. Apoi au apărut problemele cu Dell și HP, care nu au mai dorit să producă tablete Windows RT....

Microsoft a avut probleme cu parteneri precum Acer, atunci când a lansat tableta Surface, partenerii săi hardware simțindu-se amenintati și neglijați. Apoi au apărut problemele cu Dell și HP, care nu au mai dorit să producă tablete Windows RT. Apoi Samsung a decis să nu mai vândă în Europa și SUA tableta Ativ Tab și astăzi Samsung aruncă încă o pisică moartă spre Microsoft.

De această dată un oficial al companiei sud-coreene a făcut o comparație deloc flatanta între Windows 8 și Vista. Jun Dong-soo, președinte al secțiunii Samsung care se ocupă cu producția de chipuri de memorie a afirmatnu se așteaptă ca industria PC-urilor să își revină vreodată, după un an destul de slab. Tot el a afirmat că Windows 8 nu e cu nimic mai bun decât Vista și că tableta Surface are parte de o cerere foarte modestă.

și asta în vreme ce Intel tot încearcă să promoveze noi linii de ultrabook-uri subțiri, dar nimeni de la Microsoft nu îi ascultă. Se pare că toți văd insuccesul lui Windows 8 în afară de Steve Ballmer și ai lui. Microsoft are nevoie disperată de o curățenie generală la nivel de management!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×