Samsung atacă din nou Microsoft, un oficial al său compară Windows 8 cu Vista

1.167 ori
<b>Samsung atacă din nou Microsoft, un oficial al său compară Windows 8 cu Vista</b>Microsoft a avut probleme cu parteneri precum Acer, atunci când a lansat tableta Surface, partenerii săi hardware simțindu-se amenintati și neglijați. Apoi au apărut problemele cu Dell și HP, care nu au mai dorit să producă tablete Windows RT....

Microsoft a avut probleme cu parteneri precum Acer, atunci când a lansat tableta Surface, partenerii săi hardware simțindu-se amenintati și neglijați. Apoi au apărut problemele cu Dell și HP, care nu au mai dorit să producă tablete Windows RT. Apoi Samsung a decis să nu mai vândă în Europa și SUA tableta Ativ Tab și astăzi Samsung aruncă încă o pisică moartă spre Microsoft.

De această dată un oficial al companiei sud-coreene a făcut o comparație deloc flatanta între Windows 8 și Vista. Jun Dong-soo, președinte al secțiunii Samsung care se ocupă cu producția de chipuri de memorie a afirmatnu se așteaptă ca industria PC-urilor să își revină vreodată, după un an destul de slab. Tot el a afirmat că Windows 8 nu e cu nimic mai bun decât Vista și că tableta Surface are parte de o cerere foarte modestă.

și asta în vreme ce Intel tot încearcă să promoveze noi linii de ultrabook-uri subțiri, dar nimeni de la Microsoft nu îi ascultă. Se pare că toți văd insuccesul lui Windows 8 în afară de Steve Ballmer și ai lui. Microsoft are nevoie disperată de o curățenie generală la nivel de management!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×