Xiaomi cumpără 65 milioane de acțiuni TCL și anunță încheierea unui parteneriat strategic cu acest grup

1.415 ori
<b>Xiaomi cumpără 65 milioane de acțiuni TCL și anunță încheierea unui parteneriat strategic cu acest grup</b>Printre companiile gigant din China îi avem și pe cei de la TCL, un grup care în ultimii ani a reușit să încheie parteneriate foarte importante - cel mai proaspăt exemplu fiind colaborarea cu Xiaomi. Aflăm astăzi faptul că Xiaomi a

Printre companiile gigant din China îi avem și pe cei de la TCL, un grup care în ultimii ani a reușit să încheie parteneriate foarte importante - cel mai proaspăt exemplu fiind colaborarea cu Xiaomi. Aflăm astăzi faptul că Xiaomi a achiziționat un total de 65.165.803 acțiuni ale grupului TCL, cifră care deși impresionantă reprezintă doar 0.48% din capitalul social total al celor de la TCL Group. 

În cazul în care aveți nevoie de un reminder, aflați că TCL deține drepturile de producție pentru terminale sub branding BlackBerry, dar și pentru dispozitive marca Alcatel. O nouă achiziție a grupului chinez a fost cea a brandului Palm, rezultatul fiind lansarea unui smartphone numit Palm Phone pe piața din SUA.

Acum TCL va colabora și cu Xiaomi, fiind anunțat pe această cale și un parteneriat strategic între aceste două companii. Aparent, cele două vor dezvolta împreună produse smart și dispozitive electronice, urmând a fi puse la bătaie tehnologii din ambele tabere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×