T-Mobile inlatura limitarea transferului de date, de 1GB

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 1.157 ori
<b>T-Mobile inlatura limitarea transferului de date, de 1GB</b>Dupa ce aflam ca T-Mobile va oferi clientilor sai un telefon HTC Dream (T-Mobile G1), impreuna cu un abonament date cu o limita de transfer de 1GB, iata ca situatia este pe cale de a se schimba. Nu si in Romania, totusi, unde astfel de limite sunt la...

Dupa ce aflam ca T-Mobile va oferi clientilor sai un telefon HTC Dream (T-Mobile G1), impreuna cu un abonament date cu o limita de transfer de 1GB, iata ca situatia este pe cale de a se schimba. Nu si in Romania, totusi, unde astfel de limite sunt la ordinea zilei, ele fiind impuse de operatori ca Vodafone sau Orange.

T-Mobile a reactionat la criticile publicului in legatura cu politica sa de reducere a vitezei de transfer odata ce clientul depaseste 1GB pe luna. Operatorul a anulat aceasta limita, dar a afirmat ca isi rezerva dreptul de a reduce temporar viteza de transfer a abonatilor care folosesc excesiv reteaua. Va reamintim ca este vorba de abonamente date care asigura o conexiune cu viteza de 1 Mb/s si ca aceasta ar fi scazut la 50 kb/s, dupa atingerea volumului de transfer de 1GB.

Va fi interesant de aflat ce inseamna pentru T-Mobile folosirea "excesiva" a conexiunii date pe care o ofera, deoarece o astfel de categorisire poate oricand genera proteste ale clientilor care nu se simt vizati si poate chiar si procese. Desi primul smartphone Android nu se dovedeste a fi superior lui iPhone, un cuvant foarte greu de spus l-ar putea avea conectivitatea "libera" pe care acesta o asigura si pretul sau avantajos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×