Imagini cu Motorola Q9h, acum disponibile

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.974 ori
<b>Imagini cu Motorola Q9h, acum disponibile</b>Motorola Q9 a avut mult potential in momentul lansarii sale, dar numerosi utilizatori i-au contestat calitatile, din cauza unor defecte mai mult decat frustrante. Aceastea au fost corectate de succesorul terminalului, modelul Q9h, pe care-l puteti admira...

Motorola Q9 a avut mult potential in momentul lansarii sale, dar numerosi utilizatori i-au contestat calitatile, din cauza unor defecte mai mult decat frustrante. Aceastea au fost corectate de succesorul terminalului, modelul Q9h, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Masurand mai putin de jumatate de inch in grosime, Q9h ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 si ofera suport pentru conectivitatea Bluetooth stereo si apeluri vocale. De asemenea terminalul este dotat cu un multimedia player complet si o tastatura mai mare, mai utila si mai ergonomica. Utilizatorii lui Q9h vor avea posibilitatea de a se conecta la Internet la viteze surprinzatoare EDGE sau HSDPA.

Cardul de memorie microSD inclus va deveni util, in momentul in care posesorul unui Q9h doreste sa mareasca putin capacitatea de stocare a handsetului. Portul USB 2.0 si display-ul la o rezolutie de 320 x 240 pixeli incheie lista specificatiilor tehnice ale acestui terminal. Q9h suna excelent ca optiune pentru cumparatorul cu dare de mana, dar va fi oare la fel de atragator si pentru un client roman?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×