Detalii secrete despre telefonul Mitsubhishi D905i

Autor:  | Publicat în:  Mitsubishi 1.566 ori
<b>Detalii secrete despre telefonul Mitsubhishi D905i</b>Iata o imagine in premiera cu telefonul "scapat" pe mana presei, Mitsubishi D905i, disponibil prin NTT DoCoMo in aceasta iarna: Acest terminal de dimensiuni relativ mari soseste dotat cu un display WVGA color de 3.1 inch, la 262.000 de culori si o...

Iata o imagine in premiera cu telefonul "scapat" pe mana presei, Mitsubishi D905i, disponibil prin NTT DoCoMo in aceasta iarna:

Acest terminal de dimensiuni relativ mari soseste dotat cu un display WVGA color de 3.1 inch, la 262.000 de culori si o rezolutie de 489 x 864 pixeli. D905i foloseste softul 1Seg pentru a pune in functiune serviciile de televiziune mobila si include si o versiune portabila a lui MSN Messenger, suportand si email HTML. Handsetul este dotat si cu o camera de 3.2 megapixeli si un slot pentru carduri de memorie microSD.

Nu cunoastem inca un pret oficial al telefonului dar se pare ca avem de-a face iar cu un produs destinat strict "Tarii Soarelui Rasare". Eventual, vom vedea terminalul pe piata europeana, purtand un branding necunoscut sau fiind preluat de unul dintre marii producatori, cum ar fi Samsung si rebranduit pentru a fi vandut mai bine. Iata ca minunile asiatice continua cand vine vorba de terminale doldora de feature-uri originale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×