Bijuteria coroanei Android e Samsung, cu aproape o șesime din TOATE terminalele Android vândute fiind modele Galaxy S (I si II)!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.265 ori
<b>Bijuteria coroanei Android e Samsung, cu aproape o șesime din TOATE terminalele Android vândute fiind modele Galaxy S (I si II)!</b>Veți înțelege mai mult ce vreau să spun în titlul de mai sus cu această explicatei simplă: aici aflam că au fost vândute 190 de milioane de terminale Android, iar acum aflăm că Samsung Galaxy S și S II au vândut peste 30 de milioane de...

Veți înțelege mai mult ce vreau să spun în titlul de mai sus cu această explicatei simplă: aici aflam că au fost vândute 190 de milioane de terminale Android, iar acum aflăm că Samsung Galaxy S și S II au vândut peste 30 de milioane de unități.

Având în vedere că doar anul trecut Galaxy S a vândut 10 milioane de unități, performanta depășită deja în acest an de urmașul sau, era lesne de prezis că va urma încă un record doborât. Mai aflăm și că Galaxy S deține 66% din totalul acestor unități cu 20 de milioane de handseturi, semn că terminalul hit al anului trecut încă se vinde foarte bine.

Galaxy S II are 10 milioane de unități și dacă păstrează ritmul actual cuplat cu inevitabilele scăderi de preț, atunci peste jumătate de an am putea avea Galaxy S + S II cu vânzări totale de 50 de milioane de unități. și nici măcar nu s-au lansat Nexus Prime sau Galaxy S III încă... Viitorul sună foarte bine pentru gigantul sud-coreean!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×