Imagini cu noul Motorola RAZR (Spyder) și tableta Moto Xoom 2 disponibile aici!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.333 ori
<b>Imagini cu noul Motorola RAZR (Spyder) și tableta Moto Xoom 2 disponibile aici!</b>Motorola ar putea lansa o serie de device-uri foarte interesante săptămâna viitoare, conform celor de la Engadget, care au reușit să pună mâna pe câteva imagini în premieră. Ceea ce vedeți mai jos sunt mult așteptata resurecție a seriei RAZR...

Motorola ar putea lansa o serie de device-uri foarte interesante săptămâna viitoare, conform celor de la Engadget, care au reușit să pună mâna pe câteva imagini în premieră. Ceea ce vedeți mai jos sunt mult așteptata resurecție a seriei RAZR de la Motorola, prin modelul Droid RAZR, plus o nouă tableta Xoom.

Cunoscut drept Spyder sau Droid HD, noul Droid RAZR vine cu branding Verizon și un finisaj similar cu fibra de carbon în partea din spate. Zvonurile afirmă că acest terminal va sosi cu un display 720p și un procesor de 1.2 GHz. Tableta Motorola Xoom 2 este deja o cunostiinta mai veche a noastră, care va sosi în curând în două versiuni.

Motorola Xoom 2

Cea din imagine este cea de 8.2 inchi, cu suport pentru control via infraroșu al altor gadgeturi, cu un design curbat și un capac al bateriei unic și mai rezistent. Tableta va avea doar 9 mm în grosime și acest model se comporta cu mult mai bine decât prototipurile inițiale, care erau pline de buguri. Ne așteptăm și la o doua versiune de Xoom 2, cu diagonală mai mare, dar despre asta vom afla probabil mai multe săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment oficial Motorola.

Motorola Spyder

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×