În sfârșit un launcher pentru tablete Android: GO Launcher HD disponibil În Google Play, compatibil cu Honeycomb și ICS

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.897 ori
<b>În sfârșit un launcher pentru tablete Android: GO Launcher HD disponibil În Google Play, compatibil cu Honeycomb și ICS</b>Dacă sunteți posesor de smartphone Android sunt sigur că știți că există numeroase launchere pentru handseturile voastre, dar din păcate posesorii de tablete au fost neglijați la acest capitol. Ei bine acum au și aceștia la dispoziție un...

Dacă sunteți posesor de smartphone Android sunt sigur că știți că există numeroase launchere pentru handseturile voastre, dar din păcate posesorii de tablete au fost neglijați la acest capitol. Ei bine acum au și aceștia la dispoziție un launcher foarte interesant și anume GO Launcher HD, disponibil în Google Play și compatibil cu Honeycomb și Ice Cream Sandwich.

Downloadul este gratuit, iar în imagimea de mai sus vedeți cum arată launcherul personalizat. GO Launcher HD oferă meniuri Home personalizabile și animații care se pot customiza, plus o nouă interfață ce permite adăugarea de iconuri și widgeturi după pofta inimii. Setările sunt variate, iar lookul și structura rămân cele de bază din Honeycomb și ICS. în plus ave o secțiune specială pentru colecția de widgeturi a lui GO, fie ele plătite sau gratuite. O opțiune care îmi amintește de cea de pe tabletele Galaxy Tab este aceea de a folosi un "dock" de shortcuturi în partea inferioară a ecranului, toate personalizabile.

Utilizatorii care au încercat deja această soluție par încântați, dar există și unii care se plâng de probleme cu stabilitatea. Rețineți totuși că aplicația este la versiunea 1.01 în acest moment, deci mai e loc de îmbunătățiri. Alte plângeri includ și lipsa de compatibilitate cu câteva widgeturi, iar un aspect pe care trebuie să îl rețineți este că GO Launcher HD este creat DOAR pentru tablete și nu va merge pe smartphone-uri.

Download-ul este disponibil aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×