Cum să Îți mărești ecranul de smartphone cu un accesoriu extra - monitorul portabil de 13.3 inch GeChic On-Lap 1302 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.224 ori
<b>Cum să Îți mărești ecranul de smartphone cu un accesoriu extra - monitorul portabil de 13.3 inch GeChic On-Lap 1302 (Video)</b>Dacă v-ați simțit vreodată frustrați de faptul că sunteți forțați să priviți un meci sau un film pe ecranul prea mic al unui smartphone, avem acum și o soluție. în mod bizar această soluție nu vine prin cumpărarea unei tablete, ci prin...

Dacă v-ați simțit vreodată frustrați de faptul că sunteți forțați să priviți un meci sau un film pe ecranul prea mic al unui smartphone, avem acum și o soluție. în mod bizar această soluție nu vine prin cumpărarea unei tablete, ci prin conectarea unui accesoriu care va pune la dispoziție un ecran mai mare.

Este vorba despre GeChic On-Lap 1302, un ecran portabil de 13.3 inch care suporta și laptopuri, console și camere digitale. După cum se vede și în clipul de mai jos, cu câteva accesorii necesare conexiunii VGA sau HDMI veți putea conecta un HTC Sensation, Samsung Galaxy S II sau iPhone 4S la monitorul portabil și veți juca Angry Birds sau privi un meci de basket, de exemplu. Gadgetul are o grosime de doar 8 mm și suporta o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

Device-ul se alimentează fie de la portul USB al laptopului vostru fie cu ajutorul unei baterii externe, după cum se vede în clip. Produsul costă 199 de dolari pe Newegg și va fi disponibil de luna viitoare. Sincer să fiu, la un așa preț putem cumpăra și o tabletă chinezească, care vine cu Android 4.0 și care în tandem cu telefonul mobil oferă chiar două ecrane și nu unul, e drept mai mici... Totuși, dacă doriți strict o extensie a telefonului mobil și nu o tabletă, accesoriul sună interesant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×