În urmă cu doi ani, Verizon a refuzat iPhone de la Apple

993 ori
<b>În urmă cu doi ani, Verizon a refuzat iPhone de la Apple</b>Se pare că Cingular (acum sub numele de AT&T) nu a fost prima opțiune a celor de la Apple când acum doi ani erau în căutarea unui dealer. Exclusivitatea i-ar fi fost oferită companiei Verizon Wireless, dar din păcate pentru acestea, cele două...

Se pare că Cingular (acum sub numele de AT&T) nu a fost prima opțiune a celor de la Apple când acum doi ani erau în căutarea unui dealer. Exclusivitatea i-ar fi fost oferită companiei Verizon Wireless, dar din păcate pentru acestea, cele două companii nu au putut conveni asupra unui acord.

Conform spuselor celor de la Verizon, Steve Jobs a insistat să dețină controlul asupra distribuției iPhone. Aceasta a fost o problemă pentru Verizon deoarece ceilalți distribuitori ca Wal-Mar și Best Buy ar fi fost dați la o parte.

O altă problemă a fost serviciul de clienți: “S-ar fi pus între noi și alți clienți în măsura în care ar fi trebuit să ne mutăm pe scaunul din spate... cu privire la hardware și suport service”, a declarat Jim Gerace, vice-președinte al Verizon Wireless.

iPhone este așteptat să fie comercializat din Iunie pentru prețul de $499 (4GB) și $599 (8GB).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×