Orange renunță la taxarea serviciilor de roaming În Europa

1.996 ori
<b>Orange renunță la taxarea serviciilor de roaming În Europa</b>Dacă acum câteva zile vă anunțam cu privire la faptul că operatorul francez Bouygues Telecom a decis să renunțe la taxarea serviciilor de roaming, iată că astăzi un alt operator ia aceeși decizie. Este vorba despre Orange, operator ce va...

Dacă acum câteva zile vă anunțam cu privire la faptul că operatorul francez Bouygues Telecom a decis să renunțe la taxarea serviciilor de roaming, iată că astăzi un alt operator ia aceeși decizie. Este vorba despre Orange, operator ce va desființa taxele roaming în Europa.

Printre țările în care taxele roaming vor fi desființate se numără: Franța, Polonia, Belgia, România, Slovacia și Luxemburg. Această inițiativă Orange anunța lansarea serviciului de roaming 4G ce va fi disponibil pentru început doar pentru utilizatorii din Franța ce vor călători în UK, Spania, Portugalia sau Coreea de Sud.

Orange promite dezvoltarea acestui serviciu de roaming 4G și în alte 5 țări printre care se numără UK, Franța, România, Portugalia și Moldova, iar până la sfârșitul anului 2014 se vrea ca serviciul să acopere toate țările din Europa.

Operatorul Orange va oferi pe piața franceză o serie de abonamente începând de la 30 Euro, preț în care va fi inclusă și eliminarea taxelor de roaming în Europa. Astfel, clienții Orange Franța pot călători oriunde în Europa fără a fi taxați extra pentru apelurile efectuate. Unele dintre aceste abonamente se numește Origami Play și conține fie 1 GB de date pentru 7 zile pe an, fie 2 GB pentru 14 zile pe an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×