Încă o imagine 3D a lui LG G5 îşi face apariţia, cu o cameră mai proeminentă ca oricând

Autor:  | Publicat în:  LG 1.629 ori
<b>Încă o imagine 3D a lui LG G5 îşi face apariţia, cu o cameră mai proeminentă ca oricând</b>&Icirc;ncă o randare a lui LG G5 a debutat &icirc;n acest weekend, tot prin intermediul obişnuitei surse @evleaks, dezvăluind c&acirc;teva aspecte ce nu fuseseră clar văzute p&acirc;nă acum. &nbsp; Flagshipul LG, aşteptat să aducă un design...

Încă o randare a lui LG G5 a debutat în acest weekend, tot prin intermediul obişnuitei surse @evleaks, dezvăluind câteva aspecte ce nu fuseseră clar văzute până acum.

Flagshipul LG, aşteptat să aducă un design modular şi o cameră duala pare a avea un display edge to edge dacă ne luăm după noua imagine. Zona frontală aminteşte puţin de cea a unui LG G3, combinată cu un Nexus 5X parca, în vreme ce camera e mai proeminentă decât ne aşteptam. Nu prea înţeleg de ce LG a simţit nevoia să creeze o ridicătură şi pentru scannerul de amprente din spate, care tradiţional era integrat într-o zonă plată.

Observăm şi că LG G5 are carcasa foarte rotunjită, atât la muchii şi colţuri, cât şi la zona protuberanţă a camerei. Exista şi un decupaj spre zona inferioară, acolo unde vom găsi probabil acel Magic Slot modular pentru ataşamente, inclusiv baterii mai mari, camere extra, proiectoare şi altele. Evleaks a mai indicat pe lângă randare şi faptul că bateria de la bord va avea o capacitate de 2800 mAh, nu prea impresionantă pe lângă alte flagshipuri, dar măcar e interschimbabila.

Aflăm mai multe detalii mâine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×