Încă o imagine 3D a lui LG G5 îşi face apariţia, cu o cameră mai proeminentă ca oricând

1.675 ori
<b>Încă o imagine 3D a lui LG G5 îşi face apariţia, cu o cameră mai proeminentă ca oricând</b>&Icirc;ncă o randare a lui LG G5 a debutat &icirc;n acest weekend, tot prin intermediul obişnuitei surse @evleaks, dezvăluind c&acirc;teva aspecte ce nu fuseseră clar văzute p&acirc;nă acum. &nbsp; Flagshipul LG, aşteptat să aducă un design...

Încă o randare a lui LG G5 a debutat în acest weekend, tot prin intermediul obişnuitei surse @evleaks, dezvăluind câteva aspecte ce nu fuseseră clar văzute până acum.

Flagshipul LG, aşteptat să aducă un design modular şi o cameră duala pare a avea un display edge to edge dacă ne luăm după noua imagine. Zona frontală aminteşte puţin de cea a unui LG G3, combinată cu un Nexus 5X parca, în vreme ce camera e mai proeminentă decât ne aşteptam. Nu prea înţeleg de ce LG a simţit nevoia să creeze o ridicătură şi pentru scannerul de amprente din spate, care tradiţional era integrat într-o zonă plată.

Observăm şi că LG G5 are carcasa foarte rotunjită, atât la muchii şi colţuri, cât şi la zona protuberanţă a camerei. Exista şi un decupaj spre zona inferioară, acolo unde vom găsi probabil acel Magic Slot modular pentru ataşamente, inclusiv baterii mai mari, camere extra, proiectoare şi altele. Evleaks a mai indicat pe lângă randare şi faptul că bateria de la bord va avea o capacitate de 2800 mAh, nu prea impresionantă pe lângă alte flagshipuri, dar măcar e interschimbabila.

Aflăm mai multe detalii mâine!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×