LG G5 primeşte o nouă randare, postata de către @evleaks, de această dată mai clară ca oricând… apoi imediat stearsa

1.399 ori
<b>LG G5 primeşte o nouă randare, postata de către @evleaks, de această dată mai clară ca oricând… apoi imediat stearsa</b>P&acirc;nă acum am văzut mai degrabă imagini neclare cu LG G5, fie &icirc;ntr-o fotografie hands on cu un accesoriu modular montat, fie &icirc;ntr-o serie de cadre de la un anunţ de vanzare din Dubai. Acum vedem o randare postată de către Evan...

Până acum am văzut mai degrabă imagini neclare cu LG G5, fie într-o fotografie hands on cu un accesoriu modular montat, fie într-o serie de cadre de la un anunţ de vanzare din Dubai. Acum vedem o randare postată de către Evan Blass, zvonacul cunoscut ca @evleaks.

Ea vine după ce am aruncat o privire asupra bateriei flagshipului, care se poate înlătura folosind o fantă în porţiunea inferioară a terminalului. Am putut vedea şi huse ale acestui flagship, în imagini care confirmau din nou camera duala din spate. A se remarca prezenţa scannerului de amprente (probabil cu suport LG Pay) sub camera duala, dar şi faptul că butoanele de volum şi Power nu se mai afla în spate, ci acum vor fi amplasate lateral.

E interesant şi faptul că deşi ştim că LG G5 va veni cu un sasiu metalic, încă nu suntem pe deplin convinşi de imagini, care fac ca textura metalului să pară cam... similară cu plasticul. Sunt foarte curios şi cum se ataşează mecanismul modular în spate, aşa cum am văzut în acele fotografii în care apărea o rotiţă asociată unui posibil proiector. Aflăm mai multe pe 21 februarie și vă invităm să comentăm scăpările pe forum.

O confirmare a autenticităţii imaginii de mai sus e faptul că tweetul lui @evleaks a dispărut, dar suntem siguri că vor mai veni şi altele în weekendul ce urmează.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×