Încă o imagine cu HTC M7, de aceasta dată randare; Între confuzie și scăpări necontrolate!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.171 ori
<b>Încă o imagine cu HTC M7, de aceasta dată randare; Între confuzie și scăpări necontrolate!</b>La începutul acestei săptămâni asistăm la o veritabilă avalanșa de imagini cu HTC M7, viitorul flagship al producătorului taiwanez, care va sosi la MWC 2013 cu acest model. Inițial am văzut o imagine cu noul telefon aici și nu ne-a făcut o...

La începutul acestei săptămâni asistăm la o veritabilă avalanșa de imagini cu HTC M7, viitorul flagship al producătorului taiwanez, care va sosi la MWC 2013 cu acest model. Inițial am văzut o imagine cu noul telefon aici și nu ne-a făcut o impresie prea bună, deoarece semăna cu un spate de iPhone 5.

Apoi a venit randarea de aici care pune întregul concept într-o nouă lumină și schimbă poziția butonului Home cu cel multitasking. în cele din urmă a apărut și o imagine hands on cu telefonul, pe care v-am prezentat-o aici. Ei bine acum iată surpriza surprizelor: încă o randare cu același M7, de această dată revenind la designul din primul paragraf al acestui articol. Confuzia generală cauzată aici poate fi o avalanșă controlată de HTC, care încearcă să inducă redactorii tech în eroare.

Anul trecut am văzut pe puțin 20 de designuri diferite ale lui Galaxy S III și confuzia domnea, asta după ce Samsung a lansat tot soiul de mockupuri. Să facă oare și HTC același lucru? Ce vă pot spune e că astfel de concepte/randari și imagini ajung uneori să fie foarte bune, chiar mai bune decât modelul final și pot crea publicului așteptări prea mari. Voi care credeți că va fi versiunea finală?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×