Încă o imagine cu HTC M7, de aceasta dată randare; Între confuzie și scăpări necontrolate!

2.208 ori
<b>Încă o imagine cu HTC M7, de aceasta dată randare; Între confuzie și scăpări necontrolate!</b>La începutul acestei săptămâni asistăm la o veritabilă avalanșa de imagini cu HTC M7, viitorul flagship al producătorului taiwanez, care va sosi la MWC 2013 cu acest model. Inițial am văzut o imagine cu noul telefon aici și nu ne-a făcut o...

La începutul acestei săptămâni asistăm la o veritabilă avalanșa de imagini cu HTC M7, viitorul flagship al producătorului taiwanez, care va sosi la MWC 2013 cu acest model. Inițial am văzut o imagine cu noul telefon aici și nu ne-a făcut o impresie prea bună, deoarece semăna cu un spate de iPhone 5.

Apoi a venit randarea de aici care pune întregul concept într-o nouă lumină și schimbă poziția butonului Home cu cel multitasking. în cele din urmă a apărut și o imagine hands on cu telefonul, pe care v-am prezentat-o aici. Ei bine acum iată surpriza surprizelor: încă o randare cu același M7, de această dată revenind la designul din primul paragraf al acestui articol. Confuzia generală cauzată aici poate fi o avalanșă controlată de HTC, care încearcă să inducă redactorii tech în eroare.

Anul trecut am văzut pe puțin 20 de designuri diferite ale lui Galaxy S III și confuzia domnea, asta după ce Samsung a lansat tot soiul de mockupuri. Să facă oare și HTC același lucru? Ce vă pot spune e că astfel de concepte/randari și imagini ajung uneori să fie foarte bune, chiar mai bune decât modelul final și pot crea publicului așteptări prea mari. Voi care credeți că va fi versiunea finală?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×