BlackBerry Z10 versus iPhone 5, comparație pentru telefoanele momentului (Video)

1.917 ori
<b>BlackBerry Z10 versus iPhone 5, comparație pentru telefoanele momentului (Video)</b>Pe 30 ianuarie începe un nou capitol în istoria companiei RIM, cel care îi va decide soarta și soarta seriei BlackBerry. Deja cunoaștem telefonul BlackBerry Z10 pe de rost, deoarece a ajuns pe web în multe scăpări, atât foto, cât și video, plus...

Pe 30 ianuarie începe un nou capitol în istoria companiei RIM, cel care îi va decide soarta și soarta seriei BlackBerry. Deja cunoaștem telefonul BlackBerry Z10 pe de rost, deoarece a ajuns pe web în multe scăpări, atât foto, cât și video, plus hands on-uri, randari și screenshoturi. Astăzi vedem o comparație interesantă dintre acest flagship cu ecran de 4.2 inch și iPhone 5.

Comparatia a fost realizată de către cei de la Telekom Presse, care au prezentat recent și un demo cu comanda vocală de pe BB 10 OS. Accentul se pune în comparația video de mai jos pe design, din câte îmi dau seama. Designul lui Z10 amintește de linia originală BlackBerry, dar într-o variantă modena. Acest model e puțin mai mare decât iPhone 5, dar nu cu foarte mult. în plus Z10 e mai greu cu 12 grame decât iPhone 5, ceea ce nu ar trebui să se simtă în buzunarul utilizatorului. Avantajul la capitolul comoditate e de partea handsetului RIM, deoarece are baterie înlăturabila de 1800 mAh și oferă acces ușor la slot microSD și microSIM.

BlackBerry Z10 versus iPhone 5

Nu are rost să comparăm specificațiile celor două modele, cel puțin așa afirmă sursa din Germania și le dau dreptate, BB 10 OS și iOS având propriul mod de funcționare adaptat dotărilor hardware puse la dispoziție. Astfel, cu un CPU dual core BlackBerry Z10 are multitasking în timp real și e foarte rapid, poate mai rapid decât unele terminale quad core. La o comparație rapidă la funcționarea de zi cu zi, Z10 e mai rapid decât iPhone 5, sau în cel mai rău caz la fel de rapid. și calitatea ecranului e de partea lui Z10, cu diagonală de 4.2 inch și rezoluție de 1280 x 768 pixeli, față de iPhone 5, cu 4 inch și 1136 x 640. Astfel, Z10 atinge o densitate de 355 pixeli per inch, în vreme ce iPhone 5 are 326 ppi.

Aici adăugăm și funcțiile corporate și de criptare de la RIM, un alt plus de partea modelului BlackBerry. Mai multe detalii în cadrul comparației în clipul de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×