Încă o privire la un prototip de interfaţă iOS se dezvăluie azi, cu "scheletul" iconurilor şi funcțiilor pe ecran (Video)

1.179 ori
<b>Încă o privire la un prototip de interfaţă iOS se dezvăluie azi, cu "scheletul" iconurilor şi funcțiilor pe ecran (Video)</b>Vedeam în urmă cu doar câteva zile o serie de imagini, dar și un clip video în care ni se prezenta interfața prototip pe care Steve Jobs și ai lui au luat-o în calcul pentru iOS. Astăzi avem ocazia să

Zilele trecute vă prezentam un prototip de interfaţă iOS, care arăta cam ca o variantă virtuală de butoane şi "rotiţă de scroll" de iPod şi care cu siguranţă nu ar fi făcut o impresie bună pe primul iPhone. Azi vedem încă o propunere de UI, în acţiune în clipul de mai jos.

Prototip iOS

În clipul din acest articol vedem şi varianta "cu rotiță" în acţiune, aşa numitul Acorn OS, dar şi scheletul din spatele interfeţei selectate în cele din urmă de Steve Jobs şi ai săi. Totul se reduce la elemente de bază, butoane definite la nivel bazic, cu funcţiile terminalului. Avem Call, SMS, Exit, vedem un proto dialer şi o tentativă de tastatură virtuală.

Prototip iOS

Astfel de elemente se văd de obicei într-un program în care se creează un UI, totul fiind randat sub formă de ferestre colorate care vor deveni de fapt butoane arătoase şi glossy în varianta finală. Clipul a fost înregistrat de către Sonny Dickson, zvonac celebru şi autor a leak-uri însemnate de terminale iOS. Vedem şi un Meniu "Other", care duce la Muzică, Reţea şi Preferinţe.

Mai mult decât atât, am remarcat şi funcţia Airplane Mode şi zona de apelare. Varianta P1, cea în stil iPod era proiectul lui Tony Fadell, "tătucul iPod-urilor", în vreme ce varianta 2 venea de la Scott Forstall şi grupul său de dezvoltatori, care se ocupau de Mac. Forstall a câştigat evident.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×