HTC Touch versus Apple iPhone: Comparatie video de 25 de minute

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.992 ori
<b>HTC Touch versus Apple iPhone: Comparatie video de 25 de minute</b>Stim cu totii ca HTC a incercat sa contracareze efortul celor de la Apple lansand HTC Touch, dar oare se compara terminalul acestora cu iPhone? Vom afla prin intermediul a unui clip video de 25 de minute in care sunt analizate cele 2 telefoane rivale....

Stim cu totii ca HTC a incercat sa contracareze efortul celor de la Apple lansand HTC Touch, dar oare se compara terminalul acestora cu iPhone? Vom afla prin intermediul a unui clip video de 25 de minute in care sunt analizate cele 2 telefoane rivale. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la clip.

Expertii care au facut analiza au facut trecerea celor 2 terminale printr-o serie de criterii, luand in calcul fiecare feature al lui iPhone sau al lui HTC Touch. Cu ajutorul video-comparatiei veti reusi sa luati o decizie pertinenta, data viitoare cand va veti afla la un magazin de specialitate pus in fata unei alegeri dintre cele 2 telefoane. Preferati puterea sistemului de operare Windows Mobile 6 care va opera in tandem cu interfata TouchFLO?

Sau poate preferati capacitatea multi-touch a lui iPhone ca si stilul elegant al terminalului creat de Apple. In clipul pe care vi-l prezentam, comparatia incepe cu o analiza a hardware-ului folosit de terminale si continua cu detalii despre display, capacitatea de apelare, usurinta cu care este introdus textul si capacitatea de instant messaging. Aceasta este probabil cea mai extinsa comparatie intre cele 2 handseturi, deci cele 25 de minute merita efortul, in cazul in care aveti cateva sute de euro si v-ati decis sa le investiti intr-un telefon de top, dar aveti nevoie de o indrumare.

Clip video:

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×