HTC U12+ este îndoit de JerryRigEverything și are probleme ascunse (Video)

973 ori
<b>HTC U12+ este îndoit de JerryRigEverything și are probleme ascunse (Video)</b>Pe mâinile celebrului youtuber JerryRigEverything ajunge astăzi și flagship-ul HTC U12+, un terminal cu mare potențial care din păcate dezamăgește. Au fost realizate aici celebrele teste de rezistență, de la cel de zgâriere a ecranului și până

Un pic mai târziu decât de obicei JerryRigEverything a luat în primire flagshipul HTC U12+, pentru a îl trece prin obișnuitele probe de anduranță. Aparent YouTuberul a descoperit ceva probleme ascunse. Jerry ne reamintește că HTC U11 a primit "premiul" pentru cel mai fragil telefon din 2017, fiind foarte ușor de îndoit și crăpat. 

HTC U12+

Revenind la HTC U12+, acesta se zgârie la nivelul 6, ca de obicei pentru un smartphone cu protecție Gorilla Glass 5. Aflăm că difuzorul de convorbiri este ținut în loc cu un adeziv, care ar putea slăbi odată cu trecerea anilor. Spatele din sticlă nu se zgârie prea ușor și scannerul de amprente rezistă și el la tăierea cu cutterul. Jerry a scos butoanele capacitive laterale cam ușor cu același cutter. Odată acestea înlăturate nu mai puteți interacționa cu ele.

Ecranul de 6 inch rezistă 10 secunde la flacăra brichetei și și-a revenit rapid după ardere. La testul de îndoire, HTC U12+ cam flexează, dar e mai rezistent decât HTC U11. Spatele din sticlă se detașează destul de ușor, indicând că adezivul nu e prea bine aplicat.

"Cel mai slab adeziv" este descrierea lui Jerry. Acesta nu pare prea convins că certificarea IP68 e chiar meritorie. În concluzie atenție mare să nu scăpați telefonul și mai ales să nu îi dați daune părții din spate. Combinând asta cu bugurile găsite de noi la butoane lucrurile nu sună prea bine pentru HTC. Dar din nou, e posibil ca noi să fi avut un prototip defect.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×