Trei noi telefoane Nokia au apărut în baza de date ARcore: Nokia 9, Nokia X7 (2018) şi încă un model

1.469 ori
<b>Trei noi telefoane Nokia au apărut în baza de date ARcore: Nokia 9, Nokia X7 (2018) şi încă un model</b>Astăzi în baza de date ARCore și-au făcut apariția 3 noi smartphone-uri de la Nokia, fiind vorba despre modelul Nokia X7 2018, dar și despre Nokia 9. Modelul cu numărul 3 din această listă ar putea fi Nokia 7.1, un telefon cu dotări mai slabe

În afară de listările de la TENAA, FCC, WiFi Alliance şi altele de gen, uneori găsim telefoane nelansate încă în baza de date ARcore. E vorba despre baza de date a celor de la Google, care listează terminalele compatibile cu platforma AR. Mai nou au apărut 3 telefoane Nokia nelansate, cu numele de cod "AOP", "CTL" şi "PNX".

Nokia 9

"AOP" are toate şansele să fie Nokia 9, telefonul cu 5 camere amânat până în februarie 2019. "CTL" este misterios şi necunoscut, probabil vreun midranger care iese pe final de an. "PNX" sună a "Phoenix", numele de cod asociat lui Nokia X7 (2018)/ Nokia 7.1 Plus, terminalul midrange cu procesor Snapdragon 710, cameră duală şi până la 6 GB RAM. Acela a tot scăpat în ultima vreme, inclusiv în randări şi fotografii hands on cu faţa şi spatele său. În mod bizar nu ar avea breton, deşi continuă pe linia lui Nokia X6 şi Nokia X5, care au ales decupajul cel trendy.

De unde ştim de asocierele de coduri "AOP" şi "PNX"? Pentru că Nokia 9 atunci când a apărut în fotografii hands on avea numele de cod "AOP" scris pe spatele prototipului. Cât despre "CTL" cei de la Nokiapoweruser speculează că ar fi un Nokia 7.1, care ar putea avea decupaj până la urmă. Vă reamintesc că HMD Global are un eveniment programat pentru dată de 4 octombrie şi acolo am putea vedea aceste modele Nokia 7.1/Nokia 7.1 Plus.

Cum au făcut aluzii şi la un telefon de gaming recent, e posibil ca nou venitul să aibă un echivalent cu GPU Turbo de la Huawei, ceva exclusivităţi în rândul jocurilor de mobil şi poate un ecran sau difuzoare speciale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×