Încărcătorul wireless pentru Google Nexus apare Într-o imagine nouă; Îl Încarcă pe LG Nexus 4 poate și pe Nexus 10!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.690 ori
<b>Încărcătorul wireless pentru Google Nexus apare Într-o imagine nouă; Îl Încarcă pe LG Nexus 4 poate și pe Nexus 10!</b>Cu câteva ore în urma LG a postat pe pagina să oficială un ghid de utilizare pentru LG Nexus 4, care aparent vine cu suport pentru încărcare wireless, ca și Lumia 920. Ei bine acum apare și un accesoriu dedicat acestei funcții și anume un...

Cu câteva ore în urma LG a postat pe pagina să oficială un ghid de utilizare pentru LG Nexus 4, care aparent vine cu suport pentru încărcare wireless, ca și Lumia 920. Ei bine acum apare și un accesoriu dedicat acestei funcții și anume un încărcător wireless cu branding Google Nexus.

și acest produs ar putea fi prezentat pe 29 octombrie, împreună cu restul terminalelor Nexus pe care zvonurile le menționează: tableta Samsung Nexus 10, LG Nexus 4, telefonul HTC Nexus 5 și Samsung Galaxy Nexus 2. E posibil ca acest încărcător wireless să fie compatibil cu întreaga nouă gamă de terminale Nexus, deși sunt curios cum plasăm o tabletă de 10 inch peste acest accesoriu. Ideea e simplă aici: conectăm încărcătorul la priza și prin inducție el încarcă telefonul plasat deasupra sa.

Vom afla mai multe detalii în cadrul evenimentului Google de pe 29 octombrie și mă aștept să mai vedem și alte accesorii interesante, cum ar fi difuzoare NFC sau poate chiar și niște dockuri pentru tableta Nexus 10 și telefonul Nexus 4. Voi ce accesorii ați dori pentru un terminal Nexus?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×