Începând de azi e obligatoriu să ai Windows Phone 7.5 instalat pentru a accesa Marketplace

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.802 ori
<b>Începând de azi e obligatoriu să ai Windows Phone 7.5 instalat pentru a accesa Marketplace</b>Microsoft tocmai a făcut o schimbare în metoda de utilizare pentru Windows Phone Marketplace, magazinul de aplicații al utilizatorilor Windows Phone. Astfel, va fi nevoie de minim Windows Phone 7.5 instalat pe telefon pentru a accesa magazinul. &nbsp;...

Microsoft tocmai a făcut o schimbare în metoda de utilizare pentru Windows Phone Marketplace, magazinul de aplicații al utilizatorilor Windows Phone. Astfel, va fi nevoie de minim Windows Phone 7.5 instalat pe telefon pentru a accesa magazinul.

Veți avea nevoie de Mango OS instalat pentru a putea cumpăra, descarcă, actualiza sau face review-uri aplicațiilor din Marketplace. Această schimbare se aplică atât celor care cumpără din aplicația Marketplace, cât și din interfața sa web. Majoritatea terminalelor cu OS Microsoft mobil deja rulează WP 7.5, deci nu va fi o mare problemă, dar există totuși și utilizatori care nu au fost destul de prompți în actualizarea terminalelor lor. Astfel, în cazul unui telefon care nu respectă cerința și accesează Marketplace, i se va afișa utilizatorului un mesaj de eroare.

Va mai trece o zi sau două până ce intră în vigoare această regulă, deci cu WP7 se mai pot descărca aplicații măcar 24 de ore. Evident, e mai simplu să actualizați la Windows Phone 7.5 dacă sunteți posesorul unor modele ca LG Optimus 7, Samsung Omnia 7, HTC HD7 și altele de acest gen. și chiar dacă nu folosiți Marketplace, vă recomand să faceți totuși actualizarea, deoarece aduce sute de îmbunătățiri platformei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×