Indie Vice îţi transformă telefonul mobil într-o cameră DSLR de top

Autor:  | Publicat în:  Indie Vice 1.526 ori
<b>Indie Vice îţi transformă telefonul mobil într-o cameră DSLR de top</b>Am văzut multiple accesorii foto pentru telefoane mobile şi tablete care ne promit o experienţă apropiată de cea a unui DSLR. Ei bine, un proiect de genul este şi Indie Vice, un proiect care va fi lansat pe Kickstarter &icirc;n cur&acirc;nd şi...

Am văzut multiple accesorii foto pentru telefoane mobile şi tablete care ne promit o experienţă apropiată de cea a unui DSLR. Ei bine, un proiect de genul este şi Indie Vice, un proiect care va fi lansat pe Kickstarter în curând şi implică un ataşament destul de mare pentru handseturi.

Practic veţi ataşa corpul unei camere profesioniste la un telefon iOS sau Android, terminalul mobil fiind în miezul noului aparat. Veţi avea parte de tehnologie zoom in şi zoom out, reducere a glare-ului, un obiectiv comod, ecran rotativ, adaptor pentru lentile şi o grămadă de add-on-uri. Corpul este unul ergonomic şi este suportată captura 4K fără probleme aici, evident pe terminalele compatibile.

Indie Vice îţi transformă telefonul mobil într-o cameră DSLR de top

Nu veţi avea nevoie de cabluri, carduri de memorie cu suport WiFi sau transferuri speciale. E pus la dispoziţie un buton special pentru zoom, lentile interschimbabile şi un mecanism care controlează stabilizarea. O plăcuţă adaptor de la GoPro e inclusă în acest pachet, iar corpul lui Indie Vice e fabricat din material ABS ultra uşor, dar şi rezistent.

Indie Vice îţi transformă telefonul mobil într-o cameră DSLR de top

Indie Vice e vândut cu aproape 100 de accesorii opţionale, inclusiv trepieduri, microfoane, sisteme de iluminare, lentile (inclusiv micro, macro, fisheye şi altele). Să vedem şi ce preţuri va avea acest interesant kit, care pare genial pentru cei ce filmeaza si fotografiaza nunti.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×