Inelul uriaș din jurul camerei lui Nexus 5 conține un magnet pentru atașarea de lentile foto

Autor:  | Publicat în:  LG 1.478 ori
<b>Inelul uriaș din jurul camerei lui Nexus 5 conține un magnet pentru atașarea de lentile foto</b>Probabil cu toții am văzut inelul uriaș din jurul camerei lui Nexus 5. Se pare că acesta nu este doar de design, ci conține un magnet capabil să prindă lentile externe foto, cu ajutorul cărora se pot realiza fotografii cu diferite efecte, ca:...

Probabil cu toții am văzut inelul uriaș din jurul camerei lui Nexus 5. Se pare că acesta nu este doar de design, ci conține un magnet capabil să prindă lentile externe foto, cu ajutorul cărora se pot realiza fotografii cu diferite efecte, ca: fish-eye, telephoto, wide-angle și multe altele.

Lentilele de acest tip se găsesc oriunde, costă doar câțiva dolari și fac fotografiatul cu Nexus 5 mult mai distractiv. Cu toate acestea, trebuie să rețineți faptul că nu toate lentilele se potrivesc perfect, acest lucru se întâmplă datorită polarizărilor diferite, moment în care acestea resping magnetul.

Pentru a vă asigură că respectivele lentile sunt compatibile cu Nexus 5, trebuie doar să întrebați vânzătorul. Deși inelul din jurul camerei ocupă o suprafață destul de mare, s-ar putea ca magnetul integrat să nu aibă aceleași măsuri, motiv pentru care ar fi bine să folosim lentile mai mici. Printre punctele negative pe care le are folosirea de astfel de lentile, este faptul că auto-focusul va funcționa și mai greu decât o face de obicei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×