Nokia Lumia 900 cu cameră de 12 megapixeli vine după exclusivitatea prin AT&T

1.856 ori
<b>Nokia Lumia 900 cu cameră de 12 megapixeli vine după exclusivitatea prin AT&T</b>După ce am aflat că e posibil ca Nokia Lumia 900 să întârzie sau să nu ajungă deloc în țara noastră, fiind un terminal destinat exclusiv Statelor Unite, iată că avem și vești bune. O sursă a celor de la mynokiablog afirma că handsetul va...

După ce am aflat că e posibil ca Nokia Lumia 900 să întârzie sau să nu ajungă deloc în țara noastră, fiind un terminal destinat exclusiv Statelor Unite, iată că avem și vești bune. O sursă a celor de la mynokiablog afirma că handsetul va fi oferit în exclusivitate de operatorul AT&T timp de 45 de zile, urmând apoi ca restul operatorilor să lanseze o variantă cu cameră de 12 megapixeli a telefonului.

Exclusivitatea AT&T ar începe pe 18 martie și va dura o lună și jumătate. Sunt sigur că vor exista retaileri în România care vor reuși totuși să importe device-ul pentru a diversifica gama Lumia și în țara noastră. Camera de 12 megapixeli va fi una cu funcții îmbunătățite și mă aștept aici și la captura 1080p, ceea ce ar fi o premieră în universul Windows Phone. Ar fi interesant ca europenii să beneficieze la rândul lor de modelul Lumia 900 cu camera de 12 megapixeli, generația a doua a telefonului.

Ar fi puțin nedrept față de "early adopters" care cumpără handsetul cu camera de 8 megapixeli, dar după cum știți deja, diferența dintre megapixeli nu se reflectă neapărat în calitatea imaginilor, cel puțin nu întotdeauna. Personal am fost mulțumit de ce am văzut că poate camera lui Lumia 800, de exemplu și nu cred că vreun posesor de Lumia 900 se va plânge. Ar fi interesant ca pe lângă upgrade-ul de cameră noul Lumia să mai primească și o actualizare de hardware, spre exemplu mai multă memorie, suport LTE și un accesoriu bonus, justificând un eventual preț mai mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×