Nokia E90, varianta Hello Kitty

9.623 ori
<b>Nokia E90, varianta Hello Kitty</b>Rasfoind wikipedia.org in cautarea definitiei acestei "Hello Kitty" am descoperit ca am de-a face cu un personaj fictiv, adorat de copii si inventat de catre japonezi. Probabil multi sau multe dintre noi recunosc oriunde logo-ul ce reprezinta capul roz al...

Rasfoind wikipedia.org in cautarea definitiei acestei "Hello Kitty" am descoperit ca am de-a face cu un personaj fictiv, adorat de copii si inventat de catre japonezi. Probabil multi sau multe dintre noi recunosc oriunde logo-ul ce reprezinta capul roz al unei pisici decorat cu o fundita. Hello Kitty a devenit mai nou si varianta de culoare si, datorita Photoshop-ului si o varianta a seriei E, de la Nokia:

Trio-ul din imaginea anterioara a fost modificat de catre un talentat utilizator al programului Photoshop, astfel incat am putea jura ca Nokia a lansat o noua varianta a acestor terminale. Ideal pentru prototipul fetei din filmul "Legally Blonde" aceste telefoane roz ar fi picat la tanc de Valentine's Day sau la inceputul lunii martie. Noi le putem numi cel mult "dragute", fiind siguri ca exista o serie de staruri autohtone care si-ar adori aceste terminale.

Iata ca nu exista modificari discriminatorii, cand vine vorba de telefoane mobile. "Baietii" beneficiaza terminale mobile Hummer sau Transformers iar "fetele" se delecteaza cu un LG Chocolate visiniu, Vertu acoperit de diamante sau aceste Nokia Seria E conceptuale. Lansam o provocare pentru photoshopperii care creeaza astfel de concepte. Vrem un Pokemon Phone, si sa fie de la Motorola!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×