Intel pregătește propria interfață pentru Tizen OS și poate și Android; Acesta este Obsidian!

Autor:  | Publicat în:  Tizen OS 1.092 ori
<b>Intel pregătește propria interfață pentru Tizen OS și poate și Android; Acesta este Obsidian!</b>Se pare că nu doar Samsung și LG aleg să personalizeze interfața terminalelor pe care le produc, ci și o companie pe care o asociem cu producția de procesoare. E vorba despre Intel, care propune o interfață nouă pentru Tizen OS, iar acest UI ar...

Se pare că nu doar Samsung și LG aleg să personalizeze interfața terminalelor pe care le produc, ci și o companie pe care o asociem cu producția de procesoare. E vorba despre Intel, care propune o interfață nouă pentru Tizen OS, iar acest UI ar putea ajunge și pe Android la un moment dat, conform zvonurilor.

Interfața poartă numele de cod Obsidian și e interesantă implicarea Intel aici, deoarece nu cunoaștem încă vreun model cu Tizen OS și CPU Intel. în schimb, Samsung e un mare susținător al proiectului Tizen și având în vedere colaborarea sa recentă cu Intel la tableta Galaxy Tab 3 de 10.1 inch, lucrurile încep să capete sens. Bănuiesc că Samsung nu a dorit ca telefoanele sale Tizen să semene ca UI cu Bada OS sau cu Android, de aici și această nouă interfață, pe care au lăsat-o în seama inginerilor software de la Intel.

Tizen OS UI

Dacă pot folosi un cuvânt la modă în ultimele zile, cu privire la iOS 7, interfața lui Obsidian este "plată" și ușor înghesuită. Iconurile aplicațiilor arata ușor înghesuit, iar zona de apelare îmi amintește cumva de Symbian. Nici lista de contacte nu e departe de Symbian, din păcate. Se pare că notificările vor fi indicate prin iconuri care se rotesc la 45 de grade și se transformă din pătrat în romb.

Obsidian

Se pare că vom afla mai multe despre această inițiativă luna viitoare, deși amânări au fost prezise deja. Promite Tizen cu acest UI?

Intel pregătește propria interfață pentru Tizen OS și poate și Android; Acesta este Obsidian!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×