Samsung cumpăra 5% din acțiunile Wacom, se anunță stylusuri și mai bune

947 ori
<b>Samsung cumpăra 5% din acțiunile Wacom, se anunță stylusuri și mai bune</b>Wacom, producătorul de stylusuri și tehnologie touch pentru panourile Samsung de pe Galaxy Note-uri a primit o investiție din partea companiei sud-coreene. Samsung a cumpăra 5% din acțiunile Wacom, investind astfel 58.7 milioane de dolari în...

Wacom, producătorul de stylusuri și tehnologie touch pentru panourile Samsung de pe Galaxy Note-uri a primit o investiție din partea companiei sud-coreene. Samsung a cumpăra 5% din acțiunile Wacom, investind astfel 58.7 milioane de dolari în această firmă.

Prin această tranzacție Samsung își asigură accesul la tehnologia proprietară de input/desen digital via stylus de la Wacom. Asta înseamnă că pe viitor stylusul S-Pen și toate aplicațiile și funcțiile asociate lui vor evolua. Mă aștept să vedem o mică evoluție și la Galaxy Note 8.0, pe care îl vom vedea peste 3 săptămâni la MWC 2013. Ideea este ca undeva în următorii ani să ajungem să avem o tabletă sau phablet cu preț bun și pe care un grafician să poată să își facă meseria.

Evident, experții își cumpără tablete Wacom specializate, care pot costa și peste 1000 de euro, dar poate cândva această tehnologie va ajunge și pe o tabletă Samsung cu preț mai accesibil. Până atunci pot spune că S-Pen și colaborarea dintre Samsung și Wacom au fost de succes până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×