Un analist reputat consideră că iPhone 6 va vinde de 10 ori mai multe unități decât Galaxy Note 4

1.013 ori
<b>Un analist reputat consideră că iPhone 6 va vinde de 10 ori mai multe unități decât Galaxy Note 4</b>iPhone 6 se anunță a fi un succes și la ultima numărătoare se vânduseră peste 20 de milioane de unități ale noii serii de terminale Apple. Au apărut între timp și rivali solizi pentru aceste device-uri, precum Galaxy Note 4 sau Nexus 6, dar...

iPhone 6 se anunță a fi un succes și la ultima numărătoare se vânduseră peste 20 de milioane de unități ale noii serii de terminale Apple. Au apărut între timp și rivali solizi pentru aceste device-uri, precum Galaxy Note 4 sau Nexus 6, dar analiștii nu le dau șanse prea mari de a detrona iPhone 6.

Kim Young-chan, analist la Shinhan Investment a declarat într-un document trimis investitorilor că se așteaptă ca iPhone 6 să vândă de 10 ori mai multe unități decât Samsung Galaxy Note 4. La ora actuală știm cu siguranță că modelul Apple vinde mai mult și asta numai dacă ne uităm la piața din Coreea de Sud. Acolo precomenzile lui iPhone 6 și 6 Plus au ajuns la 80.000 de unități față de cele 30.000 ale lui Note 4.

Există operatori precum KT Corporation care au ajuns la 50.000 de precomenzi iPhone 6 în doar 30 de minute, în vreme ce LG Uplus a ajuns la 20.000 în 20 de minute. Totuși nu vă așteptați ca piața din Coreea să iubească prea mult brandul Apple, presa locală criticând recent lipsa unui Apple Store din această țară. Voi ce părere aveți? Sunt aceste cifre de vânzare realiste?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×