Uploadurile YouTube Mobile au crescut cu 400% de la lansarea lui iPhone 3GS

2.296 ori
<b>Uploadurile YouTube Mobile au crescut cu 400% de la lansarea lui iPhone 3GS</b>In cazul in care v-ati intrebat daca publicul va fi impresionat de noua camera a lui iPhone 3GS, cu rezolutie de doar 3 megapixeli, iata ca raspunsul este surprinzator: se pare ca da. Sau cel putin asa o indica statisticile, care confirma o crestere a...

In cazul in care v-ati intrebat daca publicul va fi impresionat de noua camera a lui iPhone 3GS, cu rezolutie de doar 3 megapixeli, iata ca raspunsul este surprinzator: se pare ca da. Sau cel putin asa o indica statisticile, care confirma o crestere a uploadurilor mobile pe YouTube cu 400%.

Faptul ca un singur handset are un asemenea impact asupra faimosului serviciu video este fenomenal, dar explicabil, de vreme ce au fost vandute 1 milion de unitati in doar 3 zile. Chiar si fara noul iPhone, YouTube inregistreaza o crestere semnificativa, in varianta sa mobila, iar uploadurile au crescut cu 1700% in ultimele 6 luni.

Nu e deloc greu sa ne dam seama de ce, avand in vedere faptul ca tot mai multe smartphone-uri dotate cu super camere sunt lansate pe piata. Un rol important il au si conexiunile de mare viteza, dar si interfata foarte user-friendly YouTube, in special cea de pe iPhone. Intre timp si Android promoveaza YouTube-mania, de vreme ce update-ul de software Cupcake 1.5 vine cu functia de upload direct pe YouTube.

[Via: Washingtonpost.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×