Uploadurile YouTube Mobile au crescut cu 400% de la lansarea lui iPhone 3GS

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.256 ori
<b>Uploadurile YouTube Mobile au crescut cu 400% de la lansarea lui iPhone 3GS</b>In cazul in care v-ati intrebat daca publicul va fi impresionat de noua camera a lui iPhone 3GS, cu rezolutie de doar 3 megapixeli, iata ca raspunsul este surprinzator: se pare ca da. Sau cel putin asa o indica statisticile, care confirma o crestere a...

In cazul in care v-ati intrebat daca publicul va fi impresionat de noua camera a lui iPhone 3GS, cu rezolutie de doar 3 megapixeli, iata ca raspunsul este surprinzator: se pare ca da. Sau cel putin asa o indica statisticile, care confirma o crestere a uploadurilor mobile pe YouTube cu 400%.

Faptul ca un singur handset are un asemenea impact asupra faimosului serviciu video este fenomenal, dar explicabil, de vreme ce au fost vandute 1 milion de unitati in doar 3 zile. Chiar si fara noul iPhone, YouTube inregistreaza o crestere semnificativa, in varianta sa mobila, iar uploadurile au crescut cu 1700% in ultimele 6 luni.

Nu e deloc greu sa ne dam seama de ce, avand in vedere faptul ca tot mai multe smartphone-uri dotate cu super camere sunt lansate pe piata. Un rol important il au si conexiunile de mare viteza, dar si interfata foarte user-friendly YouTube, in special cea de pe iPhone. Intre timp si Android promoveaza YouTube-mania, de vreme ce update-ul de software Cupcake 1.5 vine cu functia de upload direct pe YouTube.

[Via: Washingtonpost.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×