Interfata lui iPhone pe un telefon frantuzesc

1.293 ori
<b>Interfata lui iPhone pe un telefon frantuzesc</b>Nu ne mai mira sa vedem diferiti fani ai terminalelor de top integrad o interfata celebra sau chiar un sistem de operare pe handheldul propriu, cel mai exemplu venind acum din Franta. Admirati aceasta imitatie destul de reusita de iPhone, in imaginea de...

Nu ne mai mira sa vedem diferiti fani ai terminalelor de top integrad o interfata celebra sau chiar un sistem de operare pe handheldul propriu, cel mai exemplu venind acum din Franta. Admirati aceasta imitatie destul de reusita de iPhone, in imaginea de mai jos:

Avem de-a face cu un Archos 605 WiFi, iar daca brandul nu va suna cunoscut, nu ar trebui sa va mirati deoarece produsul este strict frantuzesc deocamdata. Produsul finit arata destul de bine, iar creatorii sai nu au mai avut rabdarea de astepta o luna sau 2 pana la lansarea europeana a lui iPhone, producandu-si singura o clona a interfatei sale. Europenii nu au realizat o premiera, in conditiile in care Meizu deja crease a clona a telefonului produs de Apple, iar interfata celebrului telefon vazuse si o varianta pentru handseturile Nokia.

Speculatiile de ultima ora afirma ca vom vedea iPhone-ul fiind lansat marti, in cadrul conferintei de presa O2 din Marea Britanie, unde se va anunta intelegerea dintre Apple si operator. Pana atunci, ne ramane doar sa admiram tentativa frantuzeasca si sa aruncam o privire spre Meizu, care se aventureaza si pe taramul iPod-urilor, declarandu-si pasiunea pentru clone ale terminalelor si playerelor produse de Apple.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×