Motorola anunta telefoanele VE70 Cocktail Mint si Cocktail Tropical

1.296 ori
<b>Motorola anunta telefoanele VE70 Cocktail Mint si Cocktail Tropical</b>Desi vara s-a terminat, Motorola pregateste 2 telefoane colorate viu care sa ne aminteasca de anotimpul cald care tocmai a trecut. Cele 2 modele sunt VE70 Cocktail Mint si Cocktail Tropical. Handseturile nu au nimic revolutionar, in afara poate de colorit...

Desi vara s-a terminat, Motorola pregateste 2 telefoane colorate viu care sa ne aminteasca de anotimpul cald care tocmai a trecut. Cele 2 modele sunt VE70 Cocktail Mint si Cocktail Tropical.

Handseturile nu au nimic revolutionar, in afara poate de colorit si trebuie remarcat ca terminalele sunt foarte asemanatoare. Practic, singura diferenta dintre Cocktail Mint si Cocktail Tropical este ca primul telefon are o culoare alcatuita dintr-o combinatie de negru, "menta" si alb perlat, in vreme ce al doilea terminal este colorat in alb, verde deschis, violet si oranj.

Motorola Cocktail Mint si Cocktail Tropical

Ambele telefoane sosesc cu dictionare de vinuri, iar Cocktail Mint suporta conectivitate 3G si este dotat cu slot pentru carduri microSD si display QVGA de 2.2 inchi. Observam si prezenta unei camere in partea din spate a handsetului, dar nu cunoastem numarul sau de megapixeli. Nici pretul sau data de lansare nu au fost anuntate inca pentru aceste terminale Motorola.

Sursa: Unwiredview.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×