Samsung Galaxy S8 Plus are bateria de 3500 mAh fotografiată, aparent

1.782 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Plus are bateria de 3500 mAh fotografiată, aparent</b>Putem spune că am văzut toate leak-urile posibile și imposibile pentru Samsung Galaxy S8 și al său frate mai mare Galaxy S8+. De la fotografii de accesorii, la imagini reale cu telefoanele din toate unghiurile, acum ne îndreptăm atenția către o serie de

Acum că am văzut multiple scăpări ale lui Galaxy S8 şi Galaxy S8+ şi ne-am familiarizat cu exteriorul lor, e momentul să aruncăm o privire asupra componentelor de la interior. Azi spre exemplu a apărut o imagine cu ceea ce pare a fi bateria lui Samsung Galaxy S8+.

Baterie S8+

Privim cu precauţie scăparea, mai ales că a apărut din senin, fără a fi precedată de alt leak al vreunei componente a acestor flagship-uri. Maximul văzut până acum era protecţia ecranului şi cam atât. Aflam din zvonuri precedente că Galaxy S8 va avea o baterie de 3000 mAh, iar Galaxy s8 Plus ar putea adopta o baterie de 3500 mAh, ea apărând acum în imagini.

Observăm un design alungit, aliniat cu formatul telefonului de altfel şi toată lumea va fi cu siguranţă curioasă cu privire la această componentă, după problemele cu bateria lui Galaxy Note 7. De remarcat că unitatea de alimentare e fabricată în Coreea de Sud şi asamblată în Vietnam de către Samsung SDI. Ştiam că Sammy îşi diversificase sursele pentru baterii, după Note 7, iar acum ar colabora la acest capitol cu LG Chem şi Murata Manufacturing din Japonia, dar şi Samsung SDI.

Având în vedere calitatea ultimelor baterii de pe Galaxy S7, S7 Edge şi modelele S6, avem aşteptări mari aici. Şi sperăm că s-a umblat şi la siguranţă.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×