Interfața transparentă Aero și live tile-urile 3D ajung în noul build Windows 10 pentru desktop

1.192 ori
<b>Interfața transparentă Aero și live tile-urile 3D ajung în noul build Windows 10 pentru desktop</b>Pe baza unui program de testare beta, numeroși utilizatori de Windows au oferit sugestii celor de la Microsoft pentru &icirc;mbunătățirea interfeței și a funcționalității lui Windows 10, OS ce urmează a fi lansat comercial &icirc;n această...

Pe baza unui program de testare beta, numeroși utilizatori de Windows au oferit sugestii celor de la Microsoft pentru îmbunătățirea interfeței și a funcționalității lui Windows 10, OS ce urmează a fi lansat comercial în această vară. Pe vreme ce edițiile build avansează, remarcăm și noi funcții sau elemente adăugate.

Un astfel de exemplu regăsit în noua ediție preview pentru desktop este revenirea la ferestrele transparente, experiența vizuală numită Aero ce a fost introdusă pe Windows Vista pentru prima dată. De asemenea, observăm și introducerea unor live tile-uri animate 3D, detaliu ce poate fi văzut în imaginea de mai jos.

Interfața transparentă Aero și live tile-urile 3D ajung în noul build Windows 10 pentru desktop

O altă modificare este aceea că bara de căutare Cortana se află acum ceva mai aproape de butonul Start. Potrivit ultimelor informații, Windows 10 în varianta finală va sosi pe piață la sfârșitul lunii iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×