Internet iPad - plan dedicat pentru noul iPad de la Vodafone România

1.137 ori
<b>Internet iPad - plan dedicat pentru noul iPad de la Vodafone România</b>Vodafone a promis că va oferi planuri tarifare pentru noul iPad și uite că odată cu lansarea oficială au și adus o opțiune denumită . Pentru 11 euro pe lună vă puteți conecta la rețeaua Vodafone 3G cu viteze de până la 21.6 Mbps. &nbsp; Se...

Vodafone a promis că va oferi planuri tarifare pentru noul iPad și uite că odată cu lansarea oficială au și adus o opțiune denumită . Pentru 11 euro pe lună vă puteți conecta la rețeaua Vodafone 3G cu viteze de până la 21.6 Mbps.

Se oferă 2 GB trafic de internet via 3G cu o valabilitate de 30 de zile pentru o sumă situată sub 50 de lei pe lună.

Mă așteptam să văd iPad în stocurile Vodafone și să vândă tableta la un preț promoțional cu un abonament dedicat și nu doar o opțiune pentru ce ce și-au cumpărat tableta de la un magazin online.

Poate că se negociază și vor avea și noul iPad spre comercializare, mai ales că vorbim de cea mai dorită tabletă din țara noastră.

Preț noul iPad (16 GB) în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×