Samsung Galaxy Note va primi Android 4.0 din Q2 2012 și o serie de aplicații optimizate pentru stylus (video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.155 ori
<b>Samsung Galaxy Note va primi Android 4.0 din Q2 2012 și o serie de aplicații optimizate pentru stylus (video)</b>Galaxy Note va primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich din Q2 2012 și Samsung ține să precizeze că nu va fi orice fel de upgrade ci unul mai special denumit și Premium Suite. Vă reamintesc că Note este un maxi-smartphone sau o mini-tabletă...

Galaxy Note va primi Android 4.0 Ice Cream Sandwich din Q2 2012 și Samsung ține să precizeze că nu va fi orice fel de upgrade ci unul mai special denumit și Premium Suite. Vă reamintesc că Note este un maxi-smartphone sau o mini-tabletă prezentată la IFA Berlin 2011 cu dispay Super AMOLED de 5.3 inch și procesor dual-core, Android 2.3 Gingerbread la lansare.

Denumirea de Premium Suite este legată și de o serie de aplicații concepute special pentru S-pen-ul ce însoțește pe Note. Nu se știe o dată sigură pentru upgrade și se spune că va diferi în funcție de piață și operatorul prin care a fost achiziționat smartblet-ul.

Normal că se vorbește de experiența inedită și completă pe care Galaxy Note o va oferi. Comunicatul de presă în engleză este plin de superlative. Au fost livrate peste 2 milioane de Note și în țara noastră se vine cu o promoție, primiți un card ING cu 400 de lei pe el dacă achiziționați produsul Samsung și astfel ajunge a costa în jurul a 2.000 de lei.

Mai multe detalii în video:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×