Sharp și LG vor accelera producția pentru display-ul iPad din Q2 2012

Autor:  | Publicat în:  Apple 838 ori
<b>Sharp și LG vor accelera producția pentru display-ul iPad din Q2 2012</b>DigiTimes spune că Sharp și LG au început să producă un mic număr de display-uri pentru noul iPad / iPad 3. La început se spunea că doar Samsung este furnizor și calitatea oferită de Sharp și LG pentru ecranul tabletei Apple nu se ridica la...

DigiTimes spune că Sharp și LG au început să producă un mic număr de display-uri pentru noul iPad / iPad 3. La început se spunea că doar Samsung este furnizor și calitatea oferită de Sharp și LG pentru ecranul tabletei Apple nu se ridica la standardele stabilite de compania din Cupertino.

Se pare că în cele din urmă au reușit să-și îmbunătățească liniile de producție și din Q2 2012 vor intra în forță. Noul iPad uimește prin ecranul de tip retina display cu rezoluție 2048x1536 pixeli, diagonala de 9.7 inch, 264 ppi - densitate a pixelilor, LED-backlit IPS TFT.

La unele unități din noul iPad s-a vorbit de o problemă, îngălbenirea ecranului și afișarea defectuoasă. Cred că este vorba doar pentru unele exemplare și nu generalizată. Noul iPad poate fi cumpărat și în țara noastră de la 2.199 lei - versiunea Wi-Fi cu 16 GB spațiu de stocare.

Observați că Samsung și Apple colaborează pentru un profit cât mai mare, deși se află într-un adevărat război al patentelor. Cred că în viitorul apropiat se va ajunge la un acord amiabil și mai ales că acum la conducerea Apple se află Tim Cook și nu Steve Jobs ce era mult mai pasional în ce privește disputele cu concurența, față de un Tim Cook mai cinic și orientat spre profit.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×