Nokia GEM, un telefon ultra-touchscreen creat de Nokia cu ecrane pe toate suprafețele (Video)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.257 ori
<b>Nokia GEM, un telefon ultra-touchscreen creat de Nokia cu ecrane pe toate suprafețele (Video)</b>Seria de concepte Nokia continuă, de această dată cu un telefon realizabil și în zilele noatre, pe numele său GEM... Dacă la Nokia World am văzut un telefon flexibil și apoi încă unul cu formă feminină la 2 săptămâni după, acest device se...

Seria de concepte Nokia continuă, de această dată cu un telefon realizabil și în zilele noatre, pe numele său GEM... Dacă la Nokia World am văzut un telefon flexibil și apoi încă unul cu formă feminină la 2 săptămâni după, acest device se bazează mai degrabă pe experiența touch, oferită pe toate fațetele sale.

De aici vine și numele de GEM (bijuterie), care se referă la multiplele fațete ale acestui smartphone. Clipul de mai jos prezintă cu grafică simplistă de benzi desenate cum va funcționa acest telefon, lansat sub formă de prototip pentru a sărbători 25 de ani de existența Nokia Research Centre. Găsim touchscreen-uri atât pe partea frontală, din spate și lateralul acestui handset, iar spatele interactiv da naștere la input sau gaming cam ca în cazul lui Sony PS Vita, care de asemenea dispune de un touchpad pe spate.

Nokia GEM, un telefon ultra-touchscreen creat de Nokia cu ecrane pe toate suprafețele (Video)

în plus, folosind zona touch opusă celei frontale puteți face un pinch to zoom mai eficient și asta fără să ocupați ecranul cu degetele voastre. Creație a echipei conduse de Jarkko Saunamäki, Nokia GEM are posibilitatea de a se transforma în totalitate ca look, în funcție de aplicația folosită. Astfel, dacă folosiți camera, telefonul devine o cameră, imaginea capturată fiind afișată pe toate ecranele smartphone-ului.

Nokia GEM, un telefon ultra-touchscreen creat de Nokia cu ecrane pe toate suprafețele (Video)

Mai multe detalii în clipul de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×