Interviu T3 cu geniul din spatele lui HTC Sense/Hero

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.325 ori
<b>Interviu T3 cu geniul din spatele lui HTC Sense/Hero</b>Cei de la T3 au avut ocazia sa stea de vorba cu Horace Luke, Chief Innovative Officer la HTC, discutand cu acesta despre noua interfata HTC Sense, dar si despre terminalul Hero. Luke afirma ca Sense respecta filozofia HTC, axandu-se pe personalizare si...

Cei de la T3 au avut ocazia sa stea de vorba cu Horace Luke, Chief Innovative Officer la HTC, discutand cu acesta despre noua interfata HTC Sense, dar si despre terminalul Hero. Luke afirma ca Sense respecta filozofia HTC, axandu-se pe personalizare si permitand utilizatorului sa customizeze handsetul dupa pofta inimii.

Interfata este creata cu gandul la utilizator si incorporeaza numeroase functii de comunicare, care pot fi accesate imediat. Astfel, un contact din agenda telefonica va avea asociata o adresa de email, o lista de mesaje SMS, un cont Facebook si Flickr. CIO-ul HTC afirma ca Android este un OS flexibil, cu care este o placere sa lucrezi, poate chiar mai mult decat cu Windows Mobile.

Oficialul HTC a fost ezitant cand a venit vorba de implementarea interfatei Sense pe alte terminale Android, el afirmand ca acest lucru este posibil, dar ca nu garanteaza nimic deocamdata. A fost interesanta si comparatia dintre un iPhone si semintele de pepene, facuta de Horace Luke in acelasi interviu, atunci cand el a mentionat faptul ca iPhone-ul tinde sa alunece din mana utilizatorului.

HTC Hero rezolva aceasta problema prin intermediul unui strat aderent din teflon care il acopera. Luke mentioneaza si ca bossul HTC, Peter Chou nu a a fost de acord, in prima faza cu designul lui Hero, in special cu stratul din teflon si "barbia" handsetului.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×