Tableta NVIDIA Shield va fi lansată oficial pe piața din Europa În cadrul expoziției Gamescom

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 709 ori
<b>Tableta NVIDIA Shield va fi lansată oficial pe piața din Europa În cadrul expoziției Gamescom</b>O tabletă care a reușit să facă mulți împătimiți ai gaming-ului să pună bani deoparte este și NVIDIA Shield, tabletă despre care aflăm noi informații astăzi. Deși lansarea oficială a avut loc numai pe piața americană, iată că...

O tabletă care a reușit să facă mulți împătimiți ai gaming-ului să pună bani deoparte este și NVIDIA Shield, tabletă despre care aflăm noi informații astăzi. Deși lansarea oficială a avut loc numai pe piața americană, iată că producătorul plănuiește acum un eveniment special de debut și pe plan european.

Astfel, noua tabletă a celor de la NVIDIA va fi prezentată oficial în cadrul expoziției Gamescom care va avea loc în Koln, între 14 - 17 august. Utilizatorii ce se vor afla la fața locului vor putea testa în premieră cele mai noi jocuri optimizate pentru procesorul NVIDIA Tegra K1, jocuri printre care se numără și The Crew.

Ni se aduce la cunoștiință faptul că atât tableta SHIELD, cât și controller-ul wireless SHIELD ce se comercializează separat, au fost deja nominalizate la categoria “Cel mai bun dispozitiv Hardware și Periferice” în cadrul premiilor Gamescom 2014. întregul eveniment va putea vi urmărit chiar aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×