iOS 11.2 va aduce Fast Wireless Charging pe iPhone 8, 8 Plus și iPhone X

1.490 ori
<b>iOS 11.2 va aduce Fast Wireless Charging pe iPhone 8, 8 Plus și iPhone X</b>O veste neașteptată sosește astăzi pentru posesorii de iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, aceea că odată cu actualizarea la iOS 11.2 vom primi și suport pentru Fast Wireless Charging la folosirea unui pad special de încărcare fără fir

Dacă e să aruncăm o privire la iPhone 8 și 8 Plus, cea mai vizibilă noutate ar fi spatele din sticlă și respectiv incarcarea fără cablu. Chiar dacă tehnologia Qi wireless charging e una învechită, Apple nu s-a obosit nici măcar să o ridice la standardele existente. 

Până la iOS 11.2, noile iPhone-uri se puteau încărca cu o putere de numai 5W. Update-ul va debloca opțiunea de încărcare mai rapidă la 7.5W. Evident, există un dar. Acest voltaj va putea fi livrat numai de încărcătoarele wireless aprobate de Apple care în prezent, sunt numai 2 modele, unul de la Belkin și unul de la Mophie, dar odată cu release-ul public iOS 11.2 ar urma să fie aprobate încărcătoare de la mai multe branduri. Mai ales că Airpower-ul oficial de la Apple va apărea în vânzare pe la începutul anului viitor, iar după ultimele zvonuri, va avea și un preț usturător.

Apple AirPower

Apple este foarte selectivă la aprobări, menționând într-un raport recent că majoritatea încărcătoarelor de pe piață sunt periculoase pentru livrarea a 7.5W. Sigur că această tehnologie nu se învârte doar în jurul Apple, restul brandurilor ajungând și la 15W, dar pentru utilizatorii de iPhone și 7.5W e mai mult decât ce primesc de la încărcătorul din priză. Faza interesantă e că iPhone 8, 8 Plus și X suportă chiar și Fast Charging prin cablu, doar că aici nici un update nu va mări voltajul, e nevoie să procuri un încărcător de la  noile Macbook-uri.

În prezent iOS 11.2 este în faza beta, așa că posesorii de iPhone-uri din 2017, fugă după încărcătoare wireless

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×