iOS 11 se află instalat pe 52% din numărul total de dispozitive iOS active la nivel global

876 ori
<b>iOS 11 se află instalat pe 52% din numărul total de dispozitive iOS active la nivel global</b>Rata de distribuție a lui iOS 11 este într-o continuă creștere și aflăm astăzi faptul că noua versiune OS se află instalată pe 52% dintre terminalele Apple compatibile. Aici sunt puse laolaltă atât iPhone-uri, cât și tablete iPad care

La câteva zile de la startul vânzărilor de terminale iPhone X apar și noi detalii despre distribuția lui iOS 11 la nivel global. Aflăm astfel că noua versiune OS se află acum instalată pe 52% din numărul total de device-uri iOS active la ora actuală. Este o cotă de-a dreptul uriașă și Apple are aici avantajul unui ecosistem închis, modalitate prin care poate aduce update-uri pentru mai multe terminale din portofoliu și controla atent totul.

iOS 11

Potrivit graficului de mai sus, iOS 10 rulează acum pe 38% dintre iDevice-uri, în vreme ce un procent de 10% reprezintă numărul de iPhone-uri și iPad-uri rămase la o versiune mai veche a sistemului de operare. Datele de aici se pare că au fost măsurate de App Store la data de 6 noiembrie.

Dacă vreți și o comparație, Android Oreo era prezent pe numai 0.2% din totalul terminalelor Android la data de 2 octombrie. Revenind la iOS 11, aflați că acest release este compatibil cu următoarele produse: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhoen 6s, iPhone 6s Plus, Phone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPad, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9 (1st Gen), iPad Pro 12.9 (2nd Gen), iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 și iPod Touch (6th Gen).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×