iOS 11 se află instalat pe 52% din numărul total de dispozitive iOS active la nivel global

897 ori
<b>iOS 11 se află instalat pe 52% din numărul total de dispozitive iOS active la nivel global</b>Rata de distribuție a lui iOS 11 este într-o continuă creștere și aflăm astăzi faptul că noua versiune OS se află instalată pe 52% dintre terminalele Apple compatibile. Aici sunt puse laolaltă atât iPhone-uri, cât și tablete iPad care

La câteva zile de la startul vânzărilor de terminale iPhone X apar și noi detalii despre distribuția lui iOS 11 la nivel global. Aflăm astfel că noua versiune OS se află acum instalată pe 52% din numărul total de device-uri iOS active la ora actuală. Este o cotă de-a dreptul uriașă și Apple are aici avantajul unui ecosistem închis, modalitate prin care poate aduce update-uri pentru mai multe terminale din portofoliu și controla atent totul.

iOS 11

Potrivit graficului de mai sus, iOS 10 rulează acum pe 38% dintre iDevice-uri, în vreme ce un procent de 10% reprezintă numărul de iPhone-uri și iPad-uri rămase la o versiune mai veche a sistemului de operare. Datele de aici se pare că au fost măsurate de App Store la data de 6 noiembrie.

Dacă vreți și o comparație, Android Oreo era prezent pe numai 0.2% din totalul terminalelor Android la data de 2 octombrie. Revenind la iOS 11, aflați că acest release este compatibil cu următoarele produse: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhoen 6s, iPhone 6s Plus, Phone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPad, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9 (1st Gen), iPad Pro 12.9 (2nd Gen), iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 și iPod Touch (6th Gen).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×