iOS 5.1 disponibil spre download acum! Iată ce funcții aduce nouă versiune!

1.290 ori
<b>iOS 5.1 disponibil spre download acum! Iată ce funcții aduce nouă versiune!</b>Ce ocupă 189 MB și are gust de măr proaspăt? E vorba de iOS 5.1, noul release de la Apple, care a fost anunțat aseară odată cu iPad Cel Nou, noua tabletă a companiei din Cupertino. Acest software este deja disponibil spre download, iar în...

Ce ocupă 189 MB și are gust de măr proaspăt? E vorba de iOS 5.1, noul release de la Apple, care a fost anunțat aseară odată cu iPad Cel Nou, noua tabletă a companiei din Cupertino. Acest software este deja disponibil spre download, iar în următoarele rânduri veți afla ce aduce nou iOS 5.1.

Pentru început a fost subliniat de către Tim Cook faptul că acest release aduce Siri în limbă japoneză, in conditiile in care Japonia este o piață destul de bună pentru Apple. în rest avem și obișnuitele bug fix-uri, îmbunătățiri ale vieții bateriei, în special în cazul lui iPhone 4S și posibilitatea de a șterge fotografii ascunse pe care nu le mai dorim în Photo Stream. Shortcutul Camera este acum disponibil mereu în Lock Screen, deci nu mai e nevoie să apăsați de două ori pe butonul Home pentru a activa această funcție.

Genius Mixes funcționează acum și în iTunes Match și mai avem parte și de o detectare facială mai bună a camerei (sunt scoase în evidență fețele celor fotografiați), iar iPad-ul primește o aplicație pentru cameră cu design nou. Dacă ați instalat deja iOS 5.1, vă aștept cu feedback în secțiunea de Comentarii de mai jos și mai ales cu informații despre durata de viață a bateriei lui iPhone 4S în aceste condiții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×