Thuraya lansează un telefon dual mode, conectat la satelit și GSM

Autor:  | Publicat în:  Thuraya 2.389 ori
<b>Thuraya lansează un telefon dual mode, conectat la satelit și GSM</b>Dacă numele Thuraya nu vă suna familiar, aflați că aceasta este compania care produce telefoane ce funcționează cu ajutorul sateliților, utilizate în special de către jurnaliștii care transmit din zone unde au loc războaie și utilizate și în...

Dacă numele Thuraya nu vă suna familiar, aflați că aceasta este compania care produce telefoane ce funcționează cu ajutorul sateliților, utilizate în special de către jurnaliștii care transmit din zone unde au loc războaie și utilizate și în domeniul militar. Thuraya are și rol de operator de servicii prin satelit și a anunțat ieri lansarea unui nou handset, modelul XT-DUAL.

Telefonul XT-DUAL operează și în rețele GSM și servicii satelit, acestea din urmă intrând în funcțiune atunci când nu aveți acoperirea necesară de la rețelele terestre. Noul terminal este un urmaș pe seama lui Thuraya XT, cel mai rezistent satellite phone din lume. Astfel și XT-DUAL va fi rezistent la contactul cu apă, praful și la impact. Handsetul vine și cu un browser web inclus și poate fi conectat la un laptop sau PC, cu care se va sincroniza.

Acest device poate fi folosit cu o cartelă SIM normală sau cu un SIM special Thuraya, dacă doriți servicii de comunicație prin satelit. în acest moment Thuraya are parteneriate de roaming cu 324 de operatori și acoperă 154 de țări. Observați că handsetul vine și cu o antenă specială, care se poate extinde, dar veți putea accesa serviciile satelit și fără această extensie, datorită funcției "High Penetration Alerting".

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×