iOS 6.0 deja trecut prin jailbreak tethered

Autor:  | Publicat în:  Apple 904 ori
<b>iOS 6.0 deja trecut prin jailbreak tethered</b>După cum sunt sigur că știți deja, această săptămână a început cu WWDC 2012, eveniment în cadrul căruia a fost anunțat iOS 6.0. Platform a fost disponibilă pentru dezvoltatori încă de luni, în faza beta și era evident că va ajunge și...

După cum sunt sigur că știți deja, această săptămână a început cu WWDC 2012, eveniment în cadrul căruia a fost anunțat iOS 6.0. Platform a fost disponibilă pentru dezvoltatori încă de luni, în faza beta și era evident că va ajunge și pe mâna hackerilor, care vor încerca un jailbreak. Iată-l!

Cei de la iPhone Dev Team sunt responsabili cu această ispravă, trecând prin jailbreak iOS 6.0 și lansând hackul redn0w 0.9.13dev1, exclusiv pentru dezvoltatorii care se joacă acum cu noul iOS. iPhone Dev Team avertizează persoanele care au contact cu iOS 6.0 acum să nu se aventureze la acest jailbreak, deoarece nu este unul standard și temerarii își vor pierde baseband-ul nedeblocabil dacă încearcă instalarea.

Hackerii afirmă și că se lucrează la un Cydia pentru iOS 6 și că nu e încă gata pentru a fi oferit după jailbreak. Aparent există prea multe componente lipsa și unele cu probleme (aplicațiile oficiale Apple, softurile third party, aplicațiile din Cydia) pentru că acest jailbreak să fie tentant pentru cineva. El e mai degrabă o dovadă că se poate... și că a început lucrul la hackul noului iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×