iPad 2 - imagini in premiera; Vine cu display Retina de 7 inchi si memorie de 128GB!

2.861 ori
<b>iPad 2 - imagini in premiera; Vine cu display Retina de 7 inchi si memorie de 128GB!</b>In vreme ce site-ul Mission Repair publica in premiera imagini cu ceea ce pare a fi iPad 2, IntoMobile aflase ca noua generatie de tableturi Apple va sosi cu un spatiu de stocare impresionant si un display mai mic decat cel de pe primul model. Ce remarcam...

In vreme ce site-ul Mission Repair publica in premiera imagini cu ceea ce pare a fi iPad 2, IntoMobile aflase ca noua generatie de tableturi Apple va sosi cu un spatiu de stocare impresionant si un display mai mic decat cel de pe primul model. Ce remarcam imediat la acest presupus iPad 2 din imaginea de mai jos este conectorul sau dual:

Nu garantam ca acesta este cu adevarat noul iPad, el putand la fel de bine sa fie un prototip de iPad 1, sau un proiect anulat. In ce priveste conectorul pentru dock, terminalul ar include unul standard in partea inferioara si unul lateral, care sa permita tabletului sa fie utilizat in mod landscape.

Zvonurile afirma ca iPad 2 va fi prezentat oficial peste 4 luni si se pare ca Apple a depus deja patentul pentru conectori dual dock. Revenind la lista de specificatii facuta publica de IntoMobile, iata ce include ea: 128GB spatiu de stocare, un display Retina de 7 inchi, o camera si un port micro sau mini USB.

Lansarea terminalului este programata pentru primul trimestru al lui 2011, conform zvonurilor si e posibil ca acest model sa il inlocuiasca total pe cel vechi, care va fi scos de pe piata.

Apple ipad 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×