Yahoo anunta noi aplicatii Android: News, Finance, Weather si Movies

1.534 ori
<b>Yahoo anunta noi aplicatii Android: News, Finance, Weather si Movies</b>Aflam de la Daniel Chetroni ca Yahoo isi completeaza oferta de aplicatii Android, astfel ca dupa ce a lansat Yahoo Mail, Search si Messenger pe aceasta platforma, compania americana ofera 4 noi aplicatii: Yahoo News, Yahoo Weather, Yahoo Finance si Yahoo...

Aflam de la Daniel Chetroni ca Yahoo isi completeaza oferta de aplicatii Android, astfel ca dupa ce a lansat Yahoo Mail, Search si Messenger pe aceasta platforma, compania americana ofera 4 noi aplicatii: Yahoo News, Yahoo Weather, Yahoo Finance si Yahoo Movies.

Acestea sunt disponibile prin Android Market, iar prin lansarea noilor softuri, Yahoo ar putea tinti piata utilizatorilor cu modele Android low end, cu mai putina memorie. Astfel, aplicatii de acest gen, care nu ocupa mult spatiu de stocare permit utilizatorilor sa nu abuzeze de memorie interna sau de RAM.

Speram ca noile app-uri Android sa fie mai reusite decat Yahoo Messenger in varianta pentru iPhone, de exemplu, care poate fi considerat un esec, in special la capitolul interfata. Mai jos aveti pe rand codurile QR ale aplicatiilor: Finance, Movies, News, Weather:

Yahoo QR code

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×