iPad 3 - colecție de zvonuri

790 ori
<b>iPad 3 - colecție de zvonuri</b>Ar trebui să analizăm cu o doză mare de subiectivism orice informație legată de iPhone sau iPad. iPad 3 este așteptat pentru lansarea oficială în martie 2012. Se lucrează într-un regim maxim de confidențialitate și nimeni nu scapă o...

Ar trebui să analizăm cu o doză mare de subiectivism orice informație legată de iPhone sau iPad. iPad 3 este așteptat pentru lansarea oficială în martie 2012. Se lucrează într-un regim maxim de confidențialitate și nimeni nu scapă o informație cât de cât oficială, nici infirmări nu se fac. Gândiți-vă cât s-a vorbit de iPhone 5, de specificațiile sale nemaipomenite. S-a creat o așteptare mare și iPhone 4S în prima fază s-a ales cu un ușor buzz negativ. Nu se poate spune că este un produs prost din moment ce Apple a vândut peste 37 de milioane de telefoane într-un singur trimestru.

Haideți să vedem care sunt cele mai vehiculate zvonuri și vom trage concluzia la lansarea oficială dacă erau aproape de adevăr sau invenția unora în căutare de trafic facil:

  • ecran de 9.7 inch retina display și rezoluție de 2.048x1536 pixeli;
  • procesor quad-core A6;
  • conectivitate 4G LTE;
  • senzorul camerei foto de o calitate mai bună;
  • baterie mai mare, este și logic dacă ținem cont de noua rezoluție care pune la lucru procesorul quad-core;
  • prezentarea oficială așteptată pentru 7 martie 2012. 

Nu cred că Apple va încerca să revoluționeze prin specificațiile de la nouă tabletă și nu m-aș mira să fie un iPad 2S cu aceeași rezoluție ca în prezent, dar cu procesor quad-core. Nu știu cât de bine ar da aplicațiile de acum din App Store pe un display cu rezoluția 2.048x1536 pixeli și mai ales cât de facil este pentru un dezvoltator să refacă o aplicație ca să pună în valoare noua rezoluție și aici depinde câte se vor vinde, dacă va avea o piață de desfacere, ș.a.m.d.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×