Câte tablete și telefoane ar putea vinde Apple la Început de 2012?

Autor:  | Publicat în:  Apple 816 ori
<b>Câte tablete și telefoane ar putea vinde Apple la Început de 2012?</b>Apple a încheiat 2011 în forță. Au reușit să ajungă locul I la numărul de telefoane inteligente comercializate, devansând Samsung la mustață. Vorbim de 36 - 37 milioane unități. Numărul considerabil se datorează succesului înregistrat de...

Apple a încheiat 2011 în forță. Au reușit să ajungă locul I la numărul de telefoane inteligente comercializate, devansând Samsung la mustață. Vorbim de 36 - 37 milioane unități. Numărul considerabil se datorează succesului înregistrat de către iPhone 4S. iPad 2 a ajuns la 15.4 milioane. A fost partea de an în care mai toată lumea performează și asta pentru că decembrie este considerată luna cadourilor.

Kidron - o companie de analiză din SUA - a și făcut estimările pentru al doilea trimestru fiscal al Apple și primul din 2012:

  • iPhone - 31 milioane unități;
  • iPad - 11 milioane. 

iPhone 4S este cel mai vândut telefon din SUA în cadrul a trei operatori de telefonie. Singura piața pe care Appe nu stă bine și a pierdut market share în mod constant este China. Acolo sunt ceva interese la mijloc, iPad a fost scos de la comercializare datorită unui trademark defectuos în opinia autorităților chineze.

Preț Apple iPhone 4S în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×