iPad 3 devine Frankenstein - componentele ajunse pe web lipite Într-un singur device (Video)

1.159 ori
<b>iPad 3 devine Frankenstein - componentele ajunse pe web lipite Într-un singur device (Video)</b>Cei de la M.I.C Gadget au avut o idee interesantă și anume să ia toate componentele de iPad 3 ajunse pe web și să le combine într-un singur device, transformându-l astfel într-un soi de Frankenstein, care a prins viață deși este "mort". Din...

Cei de la M.I.C Gadget au avut o idee interesantă și anume să ia toate componentele de iPad 3 ajunse pe web și să le combine într-un singur device, transformându-l astfel într-un soi de Frankenstein, care a prins viață deși este "mort". Din păcate tableta rezultată nu putea fi pornită, deoarece îi lipseau totuși componente cheie precum procesorul nou Apple.

Vă reamintesc că noua tableta Apple se lansează pe 7 martie, adică miercuri seara, de aici și nerăbdarea unor fani Apple și jurnaliști de a vedea la lucru device-ul. Cu această ocazie se lămurește și problema lipsei butonului Home, invocată de către cei care au primit invitația la evenimentul Apple de poimâine. Invitația în cauză arăta o tabletă iPad cu o rezoluție fantastică, dar fără buton Home. Se pare că imaginea prezenta device-ul din lateral, de aici lipsa de buton Home, buton care după cum vedeți este prezent pe device-ul alcătuit din părți ajunse pe web.

Mai aflăm și că nu vom avea parte de suport LTE pe acest device, deoarece surse apropiate de Apple afirmă că gigantul din Cupertino considera că o astfel de funcție ar consuma bateria excesiv. iPad 3 va sosi în variante de 16, 32 și 64 GB, iar ieri se vehicula pe web prețul de 500 de dolari pentru cea mai ieftină variantă. Se pare și că accesoriul Smart Cover e compatibil cu noua tabletă, în vreme ce unele carcase third party nu vor fi, deoarece noua tabletă este puțin mai groasă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×