Spy Shop Black Friday 2017

iPad 3G, prajit in cuptorul cu microunde (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.146 ori
<b>iPad 3G, prajit in cuptorul cu microunde (Video)</b>Dupa ce am vazut cum tabletul Apple este trecut printr-un mixer Blendtec sau lovit cu o bata de baseball, iata ca versiunea iPad 3G este "prajita", cu ajutorul unui cuptor cu microunde. &nbsp; &nbsp; Este vorba de cel mai scump model posibil, cel 3G de 64...

Dupa ce am vazut cum tabletul Apple este trecut printr-un mixer Blendtec sau lovit cu o bata de baseball, iata ca versiunea iPad 3G este "prajita", cu ajutorul unui cuptor cu microunde.

Este vorba de cel mai scump model posibil, cel 3G de 64 GB, care isi gaseste sfarsitul intr-o valvataie puternica. Vorbim totusi despre un tablet care s-a vandut in 1 milion de unitati in doar 28 de zile, deci haterii vor avea toate motivele sa se bucure la vizionarea acestui clip.

Ar fi fost interesant ca Gizmodo sa fi facut la fel cu prototipul iPhone 4G pe care l-au analizat, dar probabil avocatii Apple i-ar fi distrus.

▶▶▶ Sony Xperia XZ1 la 2.591 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×